Adatvédelem

Ajánlataink » Adatvédelem

A Honlap Fenntartója:

Spa Operator Kft

1133 Budapest, Ipoly utca 8.

info@mandaladayspa.hu

(1) 491 0078

A www.mandaladayspa.hu, és a www.mandalashop.hu képi és szöveges tartalmai szerzői jogi védelem alatt állhatnak, a tartalmak felhasználása előtt kérje az üzemeltető engedélyét. 

Adatvédelem

Az Ön személyes adatainak biztonsága kiemelten fontos számunkra. A nálunk tárolt adatokat nem adjuk tovább és nem osztjuk meg harmadik személlyel. Adatainak magasfokú védelmére és azok helyes kezelésére törekszünk, bármilyen kérdéssel forduljon cégünkhöz:

Mandala Day Spa-Spa Operator Kft.
1133, Budapest, Ipoly utca 8.
Telefon: +36 1 491 0078
Email: info@mandaladayspa.hu

 

Milyen személyes adatokat gyűjtünk?

Az Ön által önkét,a regisztrációs folyamat során megadott adatokat tároljuk.  Website-unkat regisztráció nélkül is használhatja, de ha bizonyos funkciókat szeretne használni - úgy mint hírlevél feliratkozás, és vásárlási funkciók, létre kell hoznia egy személyes fiókot. Ezen kívül kérhetjük még személyes információit ha Ügyfélszolgálatunkkal lép kapcsolatba, ez lehetővé teszi számunkra vendégeink személyes azonosítását ha szogáltatásainkat szeretnék igénybe venni.

A Mandala Day Spa-ba tett látogatása során összegyűjtött személyes adatait központi adatbázisunkban tároljuk. Milyen infortmációkat gyűjtünk a látogatás során? Vendégeink preferenciáit, a kezelések és a spa értékelését listázzuk, az összegyűtött adatok alapján a jövőben az Ön által megadott email címre promóciós ajánlatot küldhessünk ki. 

Személyes, telefonos, vagy emailes foglalás esetén elkérjük vendégeink nevét, telefonszámát, email címét, valamint ha a kezelés értéke meghaladja az 50 000 forintot, 50% előleget kérünk az értékből. Az így szerzett információkat a kezelés véglegesítésére használjuk.

 

Hogyan használjuk személyes adatait?

Az adatokat amit rögzítünk, a jövőben felhasználhatjuk:

- Foglalások és kezelések időpontjának megerősítésére

- Látogatói elégedettség felmérésére

- Email küldésére, ami kapcsolatban áll nálunk tett látogatásával

- Különleges és személyre szabott ajánlatainkkal kereshetjük meg

 

Kivel osztjuk meg személyes adatait?

Vendégeink előzetes engedélye nélkül semmilyen körülmények között sem továbbítjuk harmadik fél részére a nálunk tárol személyes adatokat. Fenntartjuk a jogot személyes adatok kiszolgáltatására ha bírósági eljárás, határozat vagy rendelet írja elő, vagy ha szükségesnek érezzük azt jogaink megvédéséhez. Megoszthatunk továbbá adatlistákat - mely személyes információkat nem tartalmaz - harmadik felekkel statisztika vagy demográfiai adatszolgáltatás céljából.