Szolgáltatási feltételek

Ajánlataink » Szolgáltatási feltételek

Hasznos információk

 

Kezelés előtti információk

Szeretnénk, ha felejthetetlen és zavartalan élményben lenne része nálunk, a Mandala Day Spa-ban. Ennek érdekében szeretnénk megkérni minden kedves vendégünket, hogy a Spa területén mellőzzék a mobiltelefon használatát, illetve, hogy halkan beszéljenek.

Kérjük, hogy 30 perccel a megbeszélt időpont előtt érkezzen. Így a bejelentkezés kényelmesebb és kellemesebb lesz. Kérjük, minden egyes kezelés előtt töltse ki az egészségügyi adatlapunkat, ezzel az Ön kezelését szeretnének tökéletessé tenni. Kérem, jelezze, ha várandós, műtéten esett át, vagy bármilyen betegségben szenved. Felhívjuk a szíves figyelmét, hogy az alkohol fogyasztása a kezelések előtt, közben, és közvetlenül a kezelések után nem javasolt.

Megértésüket köszönjük!

 

Ajándékkártya vásárlás

Bármely kezelésünkről ki tudunk állítani ajándékutalványt (minimum 16500.- ft értékben). Az utalvány a kiállítás dátumától számított fél éven belül használható fel. A lejárt utalványok felhasználása az alábbiak szerint alakul:

Ha az utalvány tulajdonosa a lejárat dátuma előtt jelzi, hogy szeretné felhasználni ajándékutalványát - erre, a lejáratot követő egy hétben 50 %-os felár ár ellenében van lehetősége. 

Foglaláskor, kérjük minden esetben adja meg az ajándékutalvány sorszámát. A nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes néhány héttel előre bejelentkezni, hogy biztosan tudjunk helyet adni. Pénz visszafizetést nem tudunk biztosítani a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet szerint, azonban a kártya átruházható, vagy bármely másik kezelésre becserélhető a kártyán szereplő kezelés árán belül. Ha egy drágább kezelést szeretne igénybe venni, mint ami a kártyán szerepel, csak a különbözetet kell kifizetnie.

 

Ajándékutalványok meghosszabbítása a jelenlegi COVID- járványhelyzet alatt

Minden utalványunkat, amely beleesett a zárvatartásunk időszakába (2020 március 16 és szeptember 1 között), meghosszabbítottunk automatikusan 5 és fél hónappal.

 Sajnos további hosszabbítás nem áll módunkban, hiszen a jelenlegi kormányrendelet értelmében még nyitva lehetünk, kezeléseink (masszázsok, kozmetika, manikűr/pedikűr) mind elérhetőek.

A jelenlegi helyzetben mindent megteszünk annak érdekében, hogy vendégeinknek biztonságos környezetet biztosítsunk, és hogy az egész létesítmény a jelenlegi előírásoknak megfelelően működjön.

Ha mégse szeretnék felhasználni az utalvány átruházható más személyre.

 

Kiszállítás (GLS)

Alapszolgáltatások:  Business-Parcel (0-40 kg) csomag esetén gyors és hatékony csomagszállítás háztól házig. Magyarországon, minden városban és településen a csomagokat, a felvételt követő munkanapon,

 

munkaidőben (8-17 óra között) kézbesítjük. Második kézbesítési kísérlet ingyenes.  Háztól házig szállítás minden címre  Csomagkézbesítés a felvételt követő munkanapon, Magyarország területén  Ingyenes másodszori kézbesítési kísérlet  Minden csomagra automatikus értékbiztosítás 50 000 Ft-ig, csomagonként  Track & Trace® technológia, internetes csomagkövetés, átvételi elismervény letölthető a honlapról  Call center címzettek részére 07:00 – 20:00 óráig Telefon: (+36 29) 886 700

 

A szolgáltatások igénybevételével a Megbízók a GLS General Logistics Systems “Általános Üzleti Feltételek”-et, valamint az “Általános Csomagbiztosítási Feltételek”-et elismerik és elfogadják.

 

Az árak csomagonként értendőek és nem tartalmazzák a mindenkor érvényben lévő ÁFÁ-t

 

Business csomag Csomagsúly Fuvardíj / csomag (Ft) 0,1 – 2 kg 1250 2,1 – 3 kg 1400 3,1 – 5 kg 1500 5,1 - 10 kg 1600 10,1 - 15 kg 1700 15,1 - 20 kg 1800 20,1 - 25 kg 2000 25,1 - 30 kg 2200 30,1 - 40 kg 2400

Express csomag, Sürgős, határidős csomag kézbesítése a felvételt követő munkanapon, legkésőbb 12 óráig. Csak meghatározott településeken, a települések listája a GLS honlapján található. A termék díja: fuvardíj + 50 %.

 

Vendégek számára elérhető szolgáltatások

A Mandala vendégeként a spa minden létesítményünket korlátozás nélkül igénybe veheti a kezelés előtt és után is. A Fürdő belépő 16.500.- ft/ fő kezelés mellé 3900.- ft, 30.000.- ft/ fő kezelés mellé ingyenes.

Elvesztett tárgyakért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Értéktárgyait széfünkben megőrizzük a recepciónkon. Kérjük, kezelés után mindig ellenőrizze a helyiséget egyéb értéktárgyaiért, ne feledkezzen meg átöltözéskor köpenyének zsebeit ellenőrizni.

 

AZ ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT MINDEN ESETBEN FENT TARTJUK!

 

Bejelentkezés

Időpontot személyesen, telefonon és email-en lehet egyeztetni, javaslatunk, hogy legalább két héttel korábban tegye meg. A kezelést megelőzően minden időpontot visszaigazolunk. Foglalása abban az esetben érvényes, amennyiben megadja mobiltelefonszámát, melyen el tudjuk érni a kezeléssel kapcsolatban. Kérjük, hogy fogadja megerősítő telefonhívásunkat vagy válaszoljon sms-ben, hiszen csak így tudjuk garantálni, hogy a megbeszélt időpont érvényes legyen. Visszaigazolás hiányában az előleg befizetéssel nem rendelkező kezeléseket töröljük. Az egy vagy két órás kezelések esetén törlését 12 órával, csomagok lemondását 24 órával, csoportok esetén 48 órával előre kell jelezni. 

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük.

 

Lemondás

Az előzetesen lefoglalt időpontok módosíthatóak. Mivel a kezelések időpontjai személyre szabottak, kérjük, minimum 24 órával előbb tegyék meg mindezt. Ez esetben lehetőségünk van mások számára felkínálni a felszabadult időpontot. Megértésüket előre is köszönjük!

  • 24 órán belüli lemondás esetén az utalvány és az előleg (mely helyfoglalási díjnak minősül) 50%-os értékvesztéssel jár.
  • 12 órán belüli lemondás esetén az utalvány és az előleg 100%-os értékvesztéssel jár.

 

Egészséggel kapcsolatos kérdések

 

Balesetek, sérülések
A Mandala Day Spa nem felelős a vendégek által elszenvedett sérülésekért.

Egészségi állapot

Kérjük minden egyes kezelés előtt töltse ki az egészségügyi adatlapunkat, ezzel az Ön kezelését szeretnénk tökéletessé tenni. Kérem jelezze, ha várandós, műtéten esett át, vagy bármilyen betegségben szenved. Felhívjuk a szíves figyelmét, hogy az túlzott alkohol fogyasztása a kezelések előtt, közben, és közvetlenül a kezelések után nem javasolt.

 

Érték megőrzés

A Spa-ban az öltöző szekrények zárhatóak, ennek ellenére nem javasoljuk, hogy nagyobb értéket hozzon magával, mivel az ékszereket a kezelések előtt le kell vennie. A Spa nem vállal felelősséget a szekrényekben hagyott értékekért. Megértésüket köszönjük!

 

 

Mandala Day Spa-Spa Operator Kft. 
1133, Budapest, Ipoly utca 8. 
Telefon: +36 1 491 0078 
Email: info@mandaladayspa.hu