Szolgáltatási feltételek

Ajánlataink » Szolgáltatási feltételek

Hasznos információk

 

Kezelés előtti információk

Szeretnénk, ha felejthetetlen és zavartalan élményben lenne része nálunk, a Mandala Day Spa-ban. Ennek érdekében szeretnénk megkérni minden kedves vendégünket, hogy a Spa területén mellőzzék a mobiltelefon használatát, illetve, hogy halkan beszéljenek.

Kérjük, hogy 30 perccel a megbeszélt időpont előtt érkezzen. Így a bejelentkezés kényelmesebb és kellemesebb lesz. Kérjük, minden egyes kezelés előtt töltse ki az egészségügyi adatlapunkat, ezzel az Ön kezelését szeretnének tökéletessé tenni. Kérem, jelezze, ha várandós, műtéten esett át, vagy bármilyen betegségben szenved. Felhívjuk a szíves figyelmét, hogy az alkohol fogyasztása a kezelések előtt, közben, és közvetlenül a kezelések után nem javasolt.

Megértésüket köszönjük!

 

Ajándékkártya vásárlás

Bármely kezelésünkről ki tudunk állítani ajándékutalványt. Az utalvány a kiállítás dátumától számított egy éven belül használható fel. A lejárt utalványok felhasználása az alábbiak szerint alakul:

1. Ha az utalvány tulajdonosa a lejárat dátuma előtt jelzi, hogy szeretné felhasználni ajándékutalványát - erre, a jelzést (telefon, email) követő két, felár nélküli hét áll rendelkezésre

2. Egy hónapon belüli lejárati idő esetén az utalvány 50% -os értékvesztéssel használható fel

3. Egy hónapon túli lejárat esetén Manager-i elbírálással használható fel az utalvány.

Foglaláskor, kérjük minden esetben adja meg az ajándékutalvány sorszámát. A nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes néhány héttel előre bejelentkezni, hogy biztosan tudjunk helyet adni. Pénz visszafizetést nem tudunk biztosítani a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet szerint, azonban a kártya átruházható, vagy bármely másik kezelésre becserélhető a kártyán szereplő kezelés árán belül. Ha egy drágább kezelést szeretne igénybe venni, mint ami a kártyán szerepel, csak a különbözetet kell kifizetnie.

 

Vendégek számára elérhető szolgáltatások

A Mandala vendégeként minden létesítményünket korlátozás nélkül igénybe veheti a kezelés előtt és után is. Bármely összeállított kezelési csomag vásárlásakor ingyenes a belépés és minden szolgáltatás igénybe vehető. Az SPA kezelés igénybe vétele nélkül is a vendégek rendelkezésére áll, ez esetben másfél órás belépő váltható (hétfőtől csütörtökig): 4500.- forint, amely jakuzzi, szauna, öltöző valamint teaház teljes körű használatra jogosít.

Elvesztett tárgyakért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Értéktárgyait széfünkben megőrizzük a recepciónkon. Kérjük, kezelés után mindig ellenőrizze a helyiséget egyéb értéktárgyaiért, ne feledkezzen meg átöltözéskor köpenyének zsebeit ellenőrizni.

 

AZ ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT MINDEN ESETBEN FENT TARTJUK!

 

Bejelentkezés

Időpontot személyesen, telefonon és email-en lehet egyeztetni. A kezelést megelőzően minden időpontot visszaigazolunk. Foglalása abban az esetben érvényes, amennyiben megadja mobiltelefonszámát, melyen el tudjuk érni a kezeléssel kapcsolatban. Kérjük, hogy fogadja megerősítő telefonhívásunkat vagy válaszoljon sms-ben, hiszen csak így tudjuk garantálni, hogy a megbeszélt időpont érvényes legyen. Visszaigazolás hiányában az előleg befizetéssel nem rendelkező kezeléseket töröljük. Az egy vagy két órás kezelések esetén törlését 12 órával, csomagok lemondását 24 órával, csoportok esetén 48 órával előre kell jelezni.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük.

 

Lemondás

Az előzetesen lefoglalt időpontok módosíthatóak. Mivel a kezelések időpontjai személyre szabottak, kérjük, minimum 12 órával előbb tegyék meg mindezt. Ez esetben lehetőségünk van mások számára felkínálni a felszabadult időpontot. Megértésüket előre is köszönjük. Aznapi időpont lemondás esetén az utalványok értéke 50 %-ra csökken, illetve előleg fizetés esetén a befizetés 50 % helyfoglalási díjként levonásra kerül.

 

Egészséggel kapcsolatos kérdések

Balesetek, sérülések
A Mandala Day Spa nem felelős a vendégek által elszenvedett sérülésekért.

 

Egészségi állapot

Kérjük minden egyes kezelés előtt töltse ki az egészségügyi adatlapunkat, ezzel az Ön kezelését szeretnénk tökéletessé tenni. Kérem jelezze, ha várandós, műtéten esett át, vagy bármilyen betegségben szenved. Felhívjuk a szíves figyelmét, hogy az alkohol fogyasztása a kezelések előtt, közben, és közvetlenül a kezelések után nem javasolt.

 

Érték megőrzés

A Spa-ban az öltöző szekrények zárhatóak, ennek ellenére nem javasoljuk, hogy nagyobb értéket hozzon magával, mivel az ékszereket a kezelések előtt le kell vennie. A Spa nem vállal felelősséget a szekrényekben hagyott értékekért. Megértésüket köszönjük!Mandala Day Spa cégadatok:
Név: Spa Operator Kft (Ltd.)
Cím: 1133 Budapest, Ipoly utca 8. Hungary
Adóüszám: 23700196-2-41