DAY SPA

Ajánlataink » DAY SPA

WWW.MANDALADAYSPA.HU

Képzeljen el egy helyet, ahol a külvilág lüktetésétől távol, egyedülálló luxus környezetben nyerhet teljes fizikai és szellemi felfrissülést.

Köszöntjük a Mandala Day Spa-ban, ahol nem csak a kezelések, de a lenyűgöző modern belsőépítészeti megoldások terén is hamisítatlan luxusélményben lehet része.  Nagy örömünkre szolgál, hogy felfedezőútra invitálhatjuk a Mandala élmények oázisában, ahol minden apró részlet vendégeink tökéletes kikapcsolódását szolgálja.

A Mandala Day Spa Budapesten eddig sohasem tapasztalt módon, egyaránt koncentrál a testi és lelki jólétet biztosító kezelésekre, illetve a belsőépítészeti látványvilág tökéletes kombinációjának megalkotására. Így a legkülönlegesebb testkezelések és rituálék csodálatos képekkel holisztikus környezetben biztosítják a Mandala élmény legteljesebb megélését, olyan különleges megoldásokkal ötvözve, mint a SPA hátfaláról induló, és a folyosók mentén végigfutó vízesés.

A Mandala Day Spa minden igényt kielégítő repertoárjában közel 50 féle, nyugati és keleti kultúrák módszereit egyaránt felsorakoztató testmasszázst, illetve testkezelést találunk, a legegyszerűbb svédmasszázstól egészen a kombinált masszázs rituálékig. A testmasszázsok mellett vendégeink számos vizes testkezeléssel kényeztethetik testüket, a hammam kezelésektől a fürdő rituálékon át egészen a tápláló testtekercselésekig és bőrfrissítő hámlasztásokig. A csomagok és rituálék a kezelések tökéletes kombinációjaként a kényeztetés legvágyottabb formáit teszik elérhetővé. A jacuzzi és a páros kádat tartalmazó szobák két fő kényeztetéséhez biztosítanak ideális feltételeket. Emellett pedig speciális Hammam szobánk kiváló helyszín a testkezelésekhez és rituálékhoz.

A kezelések előtt és után vendégeink kedvükre élvezhetik varázslatos, gyertyafényben úszó teaházunk funkcióit, és a fantasztikus teakülönlegességek mellett a tökéletes kényelmet biztosító pihenőágyainkon fokozhatják a relaxáció élményét. A pompás, trópusi esőt imitáló jacuzzi szintén kihagyhatatlan része a Mandalában tett utazásnak.

A Mandala Day Spa legínyencebb vendégei a prémium SPA termékeket és kezeléseket felsorakoztató spanyol Germaine de Capuccini márka által fémjelzett kezeléseken és rituálékon kápráztathatják el érzékeiket. A Germaine de Capuccini könnyű textúrájú és diszkrét illatú termékeit az egyes bőrtípusok valamint esztétikai problémák sajátságai ihlették, a Mandala Day Spa-ban pedig egyaránt élvezhetjük az előnyeiket masszázsok, rituálék, testtekercselések és testradírok formájában.