Aqua Healing fürdőbelépővel

Termékek » Ajándékutalványok » Kismamáknak » Aqua Healing fürdőbelépővel
Aqua Healing fürdőbelépővel

 A Mandala Aqua Healing egy belső utazásra invitál, mely segít abban, hogy megtaláljuk belső békénket és saját belső harmóniánkat. A tudat szinte teljesen kikapcsol, a test szabadon mozog és a tökéletes ellazultság, mélyrelaxáció állapotába kerül.

Lélektánc, mely a vízen lebegés élményét és a test végtelen szabadságának érzetét ötvözi a terápiás kezelés elemeivel, kihasználva a víz közvetítő és gyógyító erejét.

A kezelést gyakorlott terapeuták végzik, akik folyamatosan tartják és mozgatják, ringatják és hajlítgatják a lebegő testet a kellemesen meleg vízben.

Hatására a szívverés és a légzés üteme lelassul, mélysége nő, az izomtónus csökken. Vízfelszíni terápia, mely során a kezelt személy nem merül arccal a víz alá.

A kezelés során a terapeuta és a vendég között különleges bizalmi kapcsolat alakul ki, hiszen együtt lélegeznek, mondhatni léteznek a vízben. A vendég teljesen átadja magát az ölelő karoknak, melyek átfonják a lebegő testet, óvón, féltőn segítve minden egyes mozdulatot.  

A kezelő folyamatosan figyeli a kezelt állapotát; az izmok feszültségét, a légzés finom változásait és azonnal reagál azokra. 

A kezelés gyógyító munkájának kulcsa azonban nem a terapeuta, hanem maga a hullámzó víz, mely a létezés olyan szintjére ringat, ahol az érzelmek széles skálája törhet a felszínre (akár sírás, nevetés vagy egy mosoly kíséretében), melyeket a kliens a folyamatos áramlás részeként oldhat fel és engedhet el magából.

Az aqua healing után testileg-lelkileg megújulva a teljes ellazultság állapotát élhetjük át.  

 

További információ a fürdő szolgáltatásról, kezelésről valamint az árakról  http://www.mandaladayspabath.hu/

 

*Szeretnénk felhívni Kedves Vendégeink figyelmét hogy a fürdő egy elkülönített, a Day Spától független intézmény!

60 perc - 28050 HUF
60 perc